Innlogging for medlemmer


Glemt passordet ditt?

Rettighetsportefølje

En betydelig rettighetsportefølje

Norwaco tilbyr alt fra masseklarering til skreddersydde enkeltavtaler med alle rettigheter inkludert. Vi forvalter rettigheter for 65 000 individuelle norske rettighetshavere fordelt på 37 medlemsorganisasjoner. Norwaco har tillegg avtaler med en rekke utenlandske organisasjoner som dekker sine medlemmer, og vi samarbeider med norske og utenlandske allmennkringkastere.

Avtaler

Med over tretti års erfaring innen rettigheter for lyd og bilde har Norwaco utviklet en portefølje av avtaler som på en enkel og smidig måte gjør kultur og underholdning tilgjengelig for publikum samtidig som alle opphavsrettigheter ivaretas. Vi arbeider kontinuerlig for å utvide og oppdatere forvaltningsfullmakter og avtaler for å ligge i forkant av muligheter og utfordringer bransjen står overfor.

Siden 1983 har Norwaco utbetalt over tre milliarder kroner til opphavere, utøvende kunstnere og produsenter. Vi mener at gode, oversiktlige og forutsigbare avtaler er viktig for å sikre gode verdikjeder innen kultur og underholdning.


Norwaco tilbyr rettighetsforvaltning og sikrer brukere enkel klarering av audio- og audiovisuelt innhold.
Tel. +47 23 31 68 00 | norwaco@norwaco.no | Storgata 5, 0155 Oslo | Org.nr. 961 085 993