Innlogging for medlemmer


Glemt passordet ditt?

TV på offentlig sted

Det er mye spennende som skjer på TV-skjermen og det er mange som ønsker å vise det til sine gjester/kunder. Dette må klareres med Norwaco.

Visning av TV-innhold for kunder i for eksempel: barer, puber, serveringssteder, overnattingssteder, treningssentre, butikker, konferansesentre, idrettsanlegg, sykehus, eldresentre eller internt i en bedrift, krever samtykke fra de som har rettigheter til innholdet i sendingene.

For å gjøre dette lovlig, trenger man avtale med de som har bidratt til og har rettigheter til innholdet i TV-sendingene, slik som manusforfattere, skuespillere, regissører, filmarbeidere, produsenter og andre som har bidratt i produksjonene. En slik avtale kommer i tillegg til avtalen med TV-distributøren om selve TV-signalet.

Norwaco representerer alle rettighetshavere i TV-sendinger og tilbyr en heldekkende avtale som gir de nødvendige tillatelser til offentlig visning av TV i Norge. Avtalen dekker alle bedrifter og virksomheter som viser TV for ansatte, kunder og besøkende.

Skal du vise NRK må man oppfylle følgende betingelser. I tillegg må øvrige rettigheter i sendingene klareres via Norwaco.

For andre kanaler trenger man i de fleste tilfeller, både en avtale med Norwaco og en avtale tilpasset ditt bruk, med kringkasteren, TV distributør eller begge.

Avtale og vilkår for TV på offentlig sted kan lastes ned her


Norwaco tilbyr rettighetsforvaltning og sikrer brukere enkel klarering av audio- og audiovisuelt innhold.
Tel. +47 23 31 68 00 | norwaco@norwaco.no | Storgata 5, 0155 Oslo | Org.nr. 961 085 993